hallo

 
studioMIEK interieuradvies & verkoopstyling contact
       
   

 

 

VERKOOPSTYLING

 

 

Verkoopstyling is een vorm van interieurstyling die u kan helpen uw huis sneller en voor een betere prijs te verkopen. Op basis van uw huidige meubels en inrichting kijkt een verkoopstylist naar de sterke en zwakkere punten van uw woning. De sterke punten benadrukken we, de zwakke punten verbeteren we, of laten we minder opvallen. Een kleine investering is vaak al genoeg om grote resultaten te bereiken.

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, kunt u studioMIEK inhuren voor een verkoopadvies. Ook wanneer uw huis al een tijd te koop staat, kunnen wij u helpen uw huis beter verkoopbaar te maken. Dit is een mogelijkheid waarmee u kunt voorkomen dat de vraagpijs van uw woning verlaagd moet worden.

   


StudioMIEK biedt verschillende mogelijkheden voor een verkoopstylingadvies.

Online verkoopadvies
Voor dit advies stuurt u foto’s van maximaal drie ruimtes van uw woning naar ons toe, via de mail. Op basis van deze foto’s krijgt u van ons een uitgebreide lijst met adviezen en tips, uitgewerkt per ruimte.

€69,-

Verkoopadvies in de woning
De stylist komt 1,5 uur bij u langs en loopt met u door de woning. U krijgt een mondeling advies over alle ruimtes in uw huis. De stylist laat een lijst met algemene tips en adviezen voor u achter.

€99,-

Compleet verkoopadvies
De stylist komt 2,5 uur bij u langs en loopt met u de woning door. In die tijd maken we uw woning samen zo goed mogelijk verkoopklaar. U krijgt een advies nagestuurd. Hierin vindt u specifieke plannen die u kunt uitvoeren om uw woning nog beter verkoopbaar te maken.
Optioneel is dit advies inclusief een offerte voor het verder uitvoeren van het verkoopadvies.

€195,-

Het is uiteraard mogelijk studioMIEK in te huren voor het inkopen van meubels of accessoires en/of het voorbereiden van de fotopresentatie van uw makelaar, en voor bemiddeling bij het laten uitvoeren van werkzaamheden, zoals het verven van muren of reparaties in en om uw woning. Ook kunnen wij bemiddelen bij het laten maken van nieuwe, betere foto’s van uw gerestylde woning.
Het tarief hiervoor bedraagt €59,50 per uur.

Bent u geïnteresseerd in een advies? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Binnen een straal van 10km rond Den Haag rekenen wij geen reiskosten, daarbuiten €0,25 p/km

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 19% BTW.

       
     
 
  Mient 665
2564 LH Den Haag
06-24611552
ING 5828030
KvK 27337775
BTW NL180443355B01