hallo

 
studioMIEK interieuradvies & verkoopstyling contact
       
   

 

 

INTERIEURADVIES

 

 

U heeft uw woning opnieuw ingericht, maar het is u niet gelukt uw huis zo prettig of sfeervol te maken als u graag had gewild. U gaat verhuizen en u heeft advies nodig voor het zo optimaal mogelijk inrichten van uw nieuwe woning. U bent uw oude interieur zat, of u heeft gewoon zin in iets nieuws. In al deze gevallen kunt u gebruik maken van een interieuradvies van studioMIEK. Wij richten huizen in voor de mensen die er wonen.

Uw woning moet plaats bieden voor rustmomenten, voor het uitvoeren van favoriete bezigheden en voor het tentoonstellen van eventuele schatten en verzamelingen. Uw huis moet uw ‘thuis’ zijn. We gaan bij het inrichten van de woning dan ook eerst uit van uw wensen. Wat wilt u bereiken, wat voor sfeer zou u willen, welke functie moet een ruimte krijgen? Daarna bekijken we de mogelijkheden van de woning, zoeken we naar goede en mooie oplossingen en voegen we sfeer en warmte toe. Tenslotte gaat u heerlijk in het huis wonen!

Ook het restylen van bedrijfsruimtes is bij ons een mogelijkheid. Wellicht heeft uw huidige bedrijfspand niet (meer) de sfeer of uitstraling waarnaar u op zoek bent, of is uw bedrijf gevestigd in een nieuw pand waarover u advies nodig heeft wat betreft de inrichting. StudioMIEK kan u helpen met het stylen van alle ruimtes in uw bedrijf, van de kantoortuin tot het bedrijfsrestaurant. Wij nemen uw wensen als uitgangspunt, en combineren die met de functies en mogelijkheden van een ruimte.

       


StudioMIEK biedt een aantal opties voor een interieuradvies.

Online advies
U mailt ons foto’s van één ruimte in uw woning of bedrijfsruimte waarover u stylingadvies wilt. Op basis van deze foto’s en een door u ingevuld vragenformulier, krijgt u een indelingsplan, een sfeerbeeld en een lijst met tips en adviezen toegestuurd.

€89,-

Basisadvies
Dit advies vindt plaats bij u thuis of in de ruimte waarover u advies wilt. De stylist komt 2,5 uur bij u langs. Samen maken we een moodboard en een kleurkaart. De stylist maakt ter plaatse schetsen van indelingsmogelijkheden en geeft mondeling tips en adviezen.

€149,-

Uitgebreid interieuradvies
Wanneer u een compleet en gedetailleerd advies wilt over de styling van uw woning of bedrijfsruimte, kunt u kiezen voor een uitgebreid interieuradvies. Dit advies bestaat uit:
-een oriënterend gesprek ter plaatse;
-een indelingsplan;
-moodboards/sfeerbeelden;
-een kleuradvies;
-een verlichtingsplan;
-tips en adviezen;
-een presentatie van het advies.

Optioneel inclusief een offerte voor de uitvoering van het advies.

€345,- voor de eerste ruimte, iedere volgende ruimte €95,-

Uitvoering interieuradvies
U kunt er ook voor kiezen (delen van) het interieuradvies door studioMIEK te laten uitvoeren. Dit houdt in:
-het winkelen voor meubels en accessoires;
-het inrichten en stylen van de ruimte;
-bemiddeling bij uitvoering van werkzaamheden zoals bijvoorbeeld schilderen, vloeren leggen of het laten maken van (inbouw)meubels.

Voor deze werkzaamheden rekenen wij een tarief van €59,50 per uur.

Bent u geïnteresseerd in een advies? Neem dan vandaag nog contact met ons op.


Binnen een straal van 10km rond Den Haag rekenen wij geen reiskosten, daarbuiten €0,25 p/km

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 19% BTW.

         
           
  Mient 665
2564 LH Den Haag
06-24611552
ING 5828030
KvK 27337775
BTW NL180443355B01